URGENT

La Biblioteca de Blanes guanya el Teresa Rovira 2015 a la innovació en Biblioteca pública

Compartiu aquesta història

El premi els va ser entregat ahir, en el marc de la quarta trobada de biblioteques públiques de Catalunya a Barcelona en un acte que va comptar amb la presència del Conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell.

El reconeixement pren un caire simbòlic enguany, ja que aquest 2015 se celebra l’Any de les biblioteques. El premi consisteix en un paquet d’activitats de dinamització a mida, valorat en 1.000 euros, a part d’un trofeu. El regidor de cultura de l’Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas, acompanyat de la directora de la biblioteca premiada, Gemma Ciuró, van rebre el guardó de mans del conseller Mascarell.

A l’acte, però, també hi havia tot l’equip de bibliotecàres de Blanes, que van voler assistir per presenciar l’entrega del premi en directe. Un premi creat amb l’objectiu de reconèixer els equipaments que hagin treballat amb la finalitat de du a terme projectes innovadors en el si de les biblioteques del país.

Torrecillas va expressar l’orgull que representa per la població i la biblioteca haver rebut aquesta distinció i Ciuró va voler dedicar el premi a totes les bibliotecàries de Catalunya per la feina que fan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics