URGENT

El sisme també es nota a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta matinada, a dos quarts i mig de dues, molts palafollencs han notat com es movia el terra. Els mobles es bellugaven, els gerros es movien i es notava la tremolor del terra.

Tot plegat era conseqüència del terratrèmol d’intensitat 3,9 a l’escala de Richter que s’ha notat no només a PLF, sinó a molts municipis de Catalunya, segons l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya. L’epicentre ha estat a la badia de Roses, molt a prop del cap de Norfeu, i a uns cinc quilòmetres de fondària. El sisme ha durat uns deus segons i no ha causat danys materials, però sí alarma entre els veïns que ho han notat.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut 195 trucades de veïns sorpresos pel sisme, però els Bombers de la Generalitat no han hagut de fer cap intervenció al respecte.

Les xarxes socials, però han estat les que de seguida han alertat de les tremolors, també a PLF. A través del twitter alguns veïns han informat dels efectes del sisme i de com l’havien notat. Parlen de mobles que es movien, llits que notaven la tremolor o figuretes de prestatges que trontollaven per culpa del sisme, produït a una 60a de quilometres de la nostra localitat.

Usuaris de twitter de PLF alertant dels efectes del sisme d'aquesta matinada
Usuaris de twitter de PLF alertant dels efectes del sisme d’aquesta matinada

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics