URGENT

Endesa fa unes reformes elèctriques que beneficien els palafollencs

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una reestructuració del servei elèctric a les subestacions de Calella i Tordera, que permetran millorar el servei elèctric a diferents poblacions pròximes a aquestes estacions.

De fet, gairebé uns 85.000 clients de la companyia notaran els efectes de les reformes al llarg de molts municipis del Maresme i la Selva. En concret, se’n veuran beneficiats clients de Calella, Canet de Mar, Pineda, Sant Cebrià, Sant Iscle, Sant Pol de Mar, Santa Susana, Tordera i Palafolls per part del Maresme; i Blanes, Fogars de la Selva, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Malgrat de Mar i Vidreres, per part de la Selva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics