URGENT

Augmenten els habitatges ocupats a Malgrat

Compartiu aquesta història

Segons informa el mitjà de comunicació local, El Malgratenc, La població veïna ha registrat un augment significatiu de pisos i cases ocupes en els últims anys i sembla que les dades no deixen de pujar. Hi ha casos diferents, des de famílies sense recursos que han entrat a pisos buits perquè s’havien quedat sense sostre, fins a joves que asseguren fer-ho per ideologia.

Una de les principals polèmiques que es produeixen per aquest fenomen és la convivència amb el blocs de veïns. Les comunitats expliquen que hi ha casos en els quals les persones que ocupen l’habitatge en qüestió no respecten les normes de civisme i no volen pagar les despeses comunitàries.

El Malgratenc també explica que l’Administració pública lamenta que tampoc pot actuar, ja que es tracta de propietats privades. De totes maneres es qüestiona al consistori que permeti l’empadronament als ocupes amb l’immoble on s’estan com a residència, però l’Ajuntament explica que les lleis obliguen a empadronar els habitants a l’habitatge on viuen, tot i que no sigui de la seva propietat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics