URGENT

Una desena de joves assisteixen a la xerrada sobre la Garantia Juvenil

Compartiu aquesta història
Xerrada informativa sobre 'Garantia Juvenil'
Xerrada informativa sobre ‘Garantia Juvenil’, aquest dimecres a PLF

L’Àrea de Joventut i la de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palafolls promouen la iniciativa europea  per ajudar a joves de la població que ni estudien ni treballen a poder trobar alguna mena de sortida a la situació. La campanya europea, que té per nom Garantia Juvenil, està promoguda per la Generalitat de Catalunya i està adreçada a joves d’entre 16 a 29 anys que actualment es trobin a l’atur i no estiguin estudiant.

Avui s’ha fet la xerrada informativa sobre la iniciativa en el Punt d’Informació  on hi ha assistit una desena de joves, tots ells menors de 29 anys, amb la voluntat de conèixer els beneficis que pot aportar-los la campanya.

El tècnic de joventut de Palafolls, Albert Muñoz, ha explicat a RP que durant la xerrada s’ha donat informació als joves perquè sàpiguen com accedir i registrar-se a ‘La Garantia Juvenil’ per tal de participar-hi. D’altra banda, també se’ls ha explicat que a través de la campanya podran tenir més facilitats per accedir a ofertes formatives que els hi facin servei, com per exemple cursos d’idiomes, o d’altres formacions més concretes com el de zelador o ajudant de magatzem, entre d’altres.

A més a més, Muñoz també recalca que un cop realitzats els cursos formatius, els joves podran optar a realitzar pràctiques en empresa i, fins i tot, a contractes laborals derivats de les mateixes o d’ofertes laborals trobades a partir de ‘Garantia Juvenil’.

Tot i que ja s’ha fet la xerrada informativa, encara es poden apuntar més joves, sempre i quan compleixin amb els requisits: tenir entre 16 i 29 anys, no estar ni treballant ni estudiant i tenir la nacionalitat europea, entre d’altres i no hi ha data límit per fer-ho, ja que és un servei obert permanentment en el qual aniran sortint ofertes formatives i laborals. Per més informació, els que ho desitgin poden demanar-la a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament o al Casal de Joves de Can Batlle, on treballa l’Àrea de Joventut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics