Malgrat Acull atura la campanya de recollida de roba per els refugiats sirians

Cartell de la presentació de l'entitat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa uns dies l’entitat va engegar una iniciativa amb l’objectiu de recopilar peces d’abric, com ara abrics, mantes, roba de pluja, calçat o fins i tot, tendes de campanya per tal d’ajudar a passar de manera més plàcida la temporada de fred als refugiats que fugen de la guerra de Síria. Ara, després de pocs dies d’engegar la campanya han comunicat a través del seu Facebook que suspenen momentàniament la campanya per una allau d’ajudes.

Les ONG’s amb les que treballen els han dit que estan col·lapsades i que tenen més material del que necessiten ara mateix. L’objectiu era omplir dos camions amb destí als Balcans i allà repartir tot el material als refugiats, que són en aquella zona esperant poder seguir amb la seva travessia per Europa.Cartell de la presentació de l'entitat

Per tal d’ajudar en aquesta campanya, que tenia per títol ‘Catalunya amb els refugiats’, calia acostar-se fins a l’edifici dels bombers de Pineda, que era el centre neuràlgic de recollida de material per distribuir-lo després fins a fer-lo arribar als Balcans.

L’entitat ha explicat a través del seu compte de facebook que ara caldrà esperar a noves campanyes i ha volgut demanar disculpes per veure’s forçats a aturar aquesta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics