URGENT

Dos palafollencs podrien convertir-se en DJ’s professionals gràcies a un concurs

Compartiu aquesta història

Oversize, aquest és el nom del grup format per quatre joves, dos dels quals de Palafolls, que participa al concurs ‘ViveAhoraTalent’. El certamen, organitzat per una coneguda marca de licors amb la col·laboració de ‘The Music Word of Mouth’ els pot donar un fort impuls en l’àmbit professional.

El grup ha anat passant un seguit de proves en diferents fases del concurs i ara ja es troba entre els 90 últims equips, després que 310 ja hagin estat descartats. Després de passar tota mena de proves, ara se’ls avalua la capacitat per vendre el seu projecte a través dels mitjans de comunicació. Tot i que encara queden 90 grups més, els integrants de Oversize creuen fermament en les seves possibilitats per fer-se amb el concurs. Ho expliquen Jofre i Berenguer Gelabert, els dos palafollencs del grup, que a més, són germans.

D’aquí a pocs dies, a principis de mes es preveu que l’organització comuniqui als grups si segueixen o no, però el nombre de grups que seguiran és una incògnita i se’ls va comunicant les decisions del jurat de fase en fase. De fet, ni tant sols saben quantes fases més hauran de passar o si aquesta és la definitiva. De totes maneres, tot i no tenir-ne la seguretat pensen que hi haurà més processos de selecció per tal d’anar descartant grups a poc a poc. Això si, tenen clar que per a ells passar aquesta fase seria prou determinant, ja que pensen que és la fase més difícil.

Dos dels integrants del grup. Foto: La Portada
Oversize en actuació a la plaça de Poppi de PLF

L’equip guanyador del concurs tindrà com a premi un viatge a la República Dominicana per a tots els integrants i la possibilitat de treballar al costat de DJ’s reconeguts de l’Estat Espanyol, així com entrar en una borsa de treball d’aquest àmbit. Pels dos germans del grup Oversize seria un somni aconseguir-ho.

El grup, format per quatre joves d’entre 19 a 28 anys, coneixerà en pocs dies la decisió del jurat per saber si continuen endavant en el certamen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics