PLF enceta una nova campanya de recollida de productes de primera necessitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més, l’Àrea de Serveis Socials del consistori de PLF enceta una recollida solidària de productes de primera necessitat, ja siguin aliments, productes d’higiene personal o per a la llar.

La campanya, que rep el nom de “Tu ets Solidari” va començar ahir dilluns i estarà activa fins el proper dia 18 de desembre en diferents establiments comercials, supermercats  i espais municipals del nostre municipi com Can Batlle  o el Casal de La Dona.

La campanya torna a demanar productes bàsics per a qualsevol família, ja siguin aliments de caducitat a llarg termini (com llaunes, conserves, pasta o arròs), material d’higiene personal (com xampú, gel compreses o bolquers) o per a la llar (llegiu, sabó per la rentadora, o altres productes de neteja).

Són productes cars per aquelles famílies amb necessitats econòmiques, i és aquí on actua la campanya, ja que tots els elements recollits  seran repartits pels serveis socials del nostre municipis a les famílies més necessitades durant aquestes properes festes de Nadal. Ho explica Xesca Torres de l’Àrea de Serveis Socials de PLF.

La campanya Tu ets solidari de  l’any passat va donar cobertura a 37 famílies de PLF, que es van beneficiar dels productes recollits. Segons Torres, la majoria de famílies tenien fills menors de 12 anys, però també hi ha moltes persones que viuen soles.

Durant el mes i mig que dura la campanya s’espera la col·laboració dels palafollencs pe tal de dipositin als diferents punts de recollida el material que es recull.

En aquesta campanya hi col.laboren l’Associació de Dones de Palafolls, Associació de Jubilats i Pensionistes de Palafolls i Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls. I l’entitat solidària Fronteras Abiertas a la Amistad.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics