Malgrat proposarà la congelació d’impostos per l’any vinent

L´alcalde de Malgrat, Joan Mercader en un ple. Imatge d'arxiu
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La setmana que ve es reunirà el ple de l’Ajuntament de Malgrat per tal d’aprovar les noves ordenances municipals. La intenció del nou equip de govern municipal és el de mantenir la mateixa pressió fiscal als malgratencs, pel que mantindran la majoria i més importants taxes i impostos locals. En aquest sentit el rebut de l’IBI o el de l’impost de circulació de l’any que ve seran iguals que el d’aquest any. Només es preveu apujar 50 cèntims la quota mensual del gimnàs. Ho explica Isabel Ortiz, regidora d’hisenda de Malgrat.

A banda d’aquesta modificació, n’hi haurà d’altres de tècniques i d’adequació a la normativa i alguna rebaixa de taxes, per exemple en l’ocupació de la via pública pel que fa a les terrasses de bars. La voluntat és canviar el criteri per beneficiar a la majoria de bars i incentivar l’activitat econòmica.

Aquesta és la proposta que aquests dies el govern de Mlagrat està presentant a l’oposició i que, molt presumiblement s’aprovarà la setmana que ve, ja que l’actual govern, PSC i Junts x Malgrat, tenen majoria al plenari. Una situació lluny de la que es trobava l’antic govern de Malgrat que havia tingut problemes per poder aprovar les seves propostes  d’ordenances,  per estar en minoria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics