El blanenc Francesc Zurita serà ciclista professional a partir de la temporada vinent

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El jove ciclista s’ha compromès amb l’equip austríac Team Voralberg. Després de córrer durant 15 anys en categories inferiors i com a amateur Zurita té l’oportunitat de dedicar-se professionalment al ciclisme i assegura que és una gran satisfacció i que seguirà treballant per aprofitar l’oportunitat i tractar de no baixar d’aquest tren, que és el seu somni.

A més, a explicat que el repte és gran, però que confia en les seves possibilitats i que amb ganes u esforç podrà fer bones coses.

El ciclista blanenc és l’actual sots-campió d’Espanya Elit, una prova en la que per davant seu només va quedar el ciclista de Movistar, Alejandro Valverde. Ara, amb el salt al ciclisme professional, Zurita deixa enrere 5 anys de calendari amateur, en els que ha corregut amb 4 equips diferents.

Francesc Zurita és un esprintador que ha destacat en els tres últims anys aconseguint etapes de prestigi en diferents voltes regionals per arreu de l’estat espanyol.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics