Tordera congela els impostos per al 2016 i bonifica el comerç, PIMES i la creació de negocis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho va aprovar la setmana passada l’Ajuntament en sessió plenària en el punt de l’ordre del dia de les noves ordenances i taxes per l’any 2016. Segons el govern local, les ordenances tenen en compte 3 eixos fonamentals. El primer no augmentar la pressió fiscal als ciutadans,  el segon mantenir el control pressupostari dels comptes municipals i per últim la promoció de polítiques que afavoreixin la reactivació econòmica del municipi.

La principal novetat per l’any vinent  és que es promocionarà un paquet de bonificacions extraordinàries, destinades a ajudar les empreses i els comerços locals, amb l’objectiu d’afavorir i potenciar la creació de nous negocis i vetllar pel comerç local.

Es calcula que les ordenances de l’any vinent aportaran un 85% de bonificació en la llicència d’obres per a obres de renovació de negocis inferiors als 300 metres quadrats. D’altra banda, per negocis de 800 metres quadrats la bonificació serà del 75% i els majors de 3000 metres quadrats rebran una bonificació del 15%, entre d’altres mesures existents en la proposta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics