La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Tordera ocupa una oficina de Bankia de la població

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Alguns membres de la PAH de Tordera han entrat aquest matí a una oficina de l’entitat bancària Bankia en defensa d’una família afectada. Segons informa ràdio Tordera, la PAH explica que aquesta família hauria pagat fins a quotes de 850 euros mensuals per fer front a un deute de 295.000 euros, quantitats que van pujar fins a fer-se insostenibles per a la família degut a un augment de l’euribor.

És per això que la família porta anys reclamant la dació total i un lloguer que s’ajusti al que poden pagar.

Per això, i emparant-se en la Llei 24/2015 aprovada durant el juliol del 2015 que recull mesures per fer front als desnonaments, aquest matí la PAH ha ocupat l’oficina bancària per exigir un lloguer social assequible per la família afectada per el procés d’execució de la hipoteca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics