URGENT

Malgrat i Calella promocionen els municipis a la World Travel Market de Londres

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una de les convencions sobre turisme més importants del món, que aplega a més de 5.000 expositors de gairebé 200 països diferents, en els que treballen fins a un total de 50.000 persones. Tant Malgrat de Mar com Calella han volgut ser en aquest certamen per tal de promocionar les poblacions i tractar d’atraure un flux de turisme de cara la temporada de vacances.

De fet, Malgrat Turisme, l’empresa pública encarregada de promocionar la població veïna, explica que l’objectiu és recuperar el turisme britànic. La finalitat és recuperar el turisme tradicional per compensar la forta davallada del rus, que ha registrat una baixada de fins entre el 70 i el 80%. En aquest sentit, l’empresa britànica Jet2Holidays operarà sis vols nous cara l’any vinent a l’aeroport de Girona, amb la qual cosa es calcula que fins a 37.000 turistes visitaran la zona de l’alt Maresme.

Calella per la seva banda cerca més o menys el mateix objectiu, ja que des del consistori s’explica que el turisme britànic és el segon que més visita Catalunya, per darrera del Francès, i es vol exprimir les possibilitats que dóna.

Les dues poblacions són a la fira a través de la Diputació de Barcelona, que té el seu estand en el paraigües de l’Agència Catalana de Turisme. La World Travel Market de Londres va començar el dilluns dia 2 de novembre i acaba demà. Després de milers de visites i moltes reunions, Calella i Malgrat esperen treure rendiment de la seva participació a la fira.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics