PLF conscienciarà sobre la violència de gènere amb bosses de la compra amb missatge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dia 25 de novembre es commemora el dia internacional contra la violència de gènere. A PLF s’ha preparat una programació d’actes  per tal de poder conscienciar i treballar per l’eradicació d’aquest tipus de violència.

A banda de les diferents activitats programades i organitzades de forma transversal per diferents àrees del consistori, també es vol conscienciar a través d’una campanya de sensibilització que protagonitzaran les noves bosses de la compra que es repartiran aquests dies.

La bossa incorpora el missatge “ No es fa mal ni amb una flor”, el mateix lema amb el que s’ha batejat tota la programació d’actes per commemorar el dia 25 de novembre.

La campanya vol conscienciar a través del fet quotidià d’anar a comprar, i per això s’ha apostat per  incloure un missatge transformador en aquestes bosses  multi-us i que es començaran a repartir entre els assistents als actes previstos a finals de mes.

Ho explica Dolors Agüera regidora de Serveis Socials.

Les bosses de la compra se repartiran entre els assistents als actes programats, i també es podrà aconseguir a l’stand que es muntarà el dia 24 a la plaça de Poppi. En aquest últim cas, si es vol la bossa caldrà bescanviar-la pel cupó que s’inclou a l’agenda cultural que s’ha enviat a cada casa, primer.

A finals d’aquest mes les diferents àrees de PLF han programat diverses activitats per tal d’atreure l’atenció de diferents públics.  Hi haurà xerrades, tallers, contacontes i un curs de defensa personal a càrrec de la Policia Local.

La campanya de conscienciació es complementarà amb les banderoles que ja estan penjades en diferents espais del nostre municipi i en les que es pot llegir la frase; Qui t’estima et respecta.

Segons l’Ajuntament de PLF, aquests missatges a les bosses de la compra i a les banderoles  a la via pública volen assentar el valor del respecte de manera indirecte i a partir d’actes quotidians com comprar, conduir o passejar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics