URGENT

Malgrat de Mar comença a decorar els carrers per rebre la temporada nadalenca

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de la població ha començat ja les tasques de col·locació de la il·luminació dels carrers, pròpia de la temporada de Nadal. A banda dels carrers cèntrics de la vila, també s’enlluernarà la Torre del Castell de Malgrat.

La decoració nadalenca de la població veïna s’està col·locant a diferents carrers transitats, com ara el Ramón Turró, la Travassera del Mercat, el carrer de Girona, l’Avinguda de Tarragona o la Plaça de l’Església, entre d’altres. Aquest any, però, la decoració comptarà amb novetats i es col·locaran llums a la torre del parc del Castell, o les pèrgoles de l’Avinguda del Bon Pastor.

Per deixar ben il·luminada la població, l’Ajuntament destinarà uns 30.000 euros, que pagarà íntegrament el consistori. Es calcula que els rètols estiguin encesos aproximadament unes 170 hores en total.

S’encendran del 28 de novembre fins el 6 de gener, de 18h de la tarda a 2/4 de 10 del vespre, exceptuant dies puntuals, com Nadal i Sant Esteve, quan els llums estaran encesos fins a 2/4 d’11, o el dia de nit bona i nit vella, que comptaran amb llum als carrers fins a 2/4 de dues de la matinada.

L’encesa del dia 28 de novembre es farà en un marc festiu, en el que es faran diferents activitats organitzades per la regidoria de comerç i turisme de la població, amb l’objectiu de dinamitzar i ajudar el comerç local de Malgrat de Mar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics