URGENT

Malgrat porta a aprovació les ordenances, el pressupost i fins a 5 mocions diferents

Compartiu aquesta història

Aquest vespre es fa un dels plens més importants de l’any al municipi veí. Es tracta de la sessió que ha de decidir les noves ordenances municipals, i per tant; els ingressos previstos pel consistori pel proper any, i els pressupostos, o el que és el mateix, la gestió d’aquests diners.

Si no hi ha sorpreses s’aprovarà una congelació general d’impostos, com ja va avançar RP fa uns dies, i el pressupost de prop de 19 milions d’euros. 4 de cada 10 euros d’aquest pressupost està destinat al personal del consistori.

Més enllà d’aquest dos punts i d’altres relacionats com ara l’aprovació de la plantilla, hi ha fins a 5 mocions presentades per diferents grups municipals.

Els grups d’ERC, CUP, CIU i JxM presenten plegats dues mocions; la primera demana justícia històrica pel 75è aniversari de l’assessinat del president Companys, mentre que la segona en favor d’emergència social pels refugiats saharauis després dels aiguats que han arrassat part dels seus campaments al desert.

Esquerra també presenta en solitari una moció per demanar millores en les pintades i grafits que han proliferat últimament a les parets del municipi.

La Cup vehicula la moció sobre la PAH, la mateixa que ja es va aprovar per unanimitat a PLF.

Per últim totes les forces excepte la CUP presenten una moció per mostrar el suport a la creació de la prestació “Garantia + 55”, impulsada per la UGT de Catalunya.

Foto Aj. Malgrat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics