URGENT

Passejada per conèixer l’horta de PLF

Compartiu aquesta història

Aquest proper cap de setmana es celebra a PLF la 2a edició de la Fira de Pagesia de la nostra localitat. El nou format previst inclou, a banda de les parades que es podran visitar diumenge, tot un seguit d’activitats, tallers, demostracions i xerrades entorn al món de la pagesia i del camp de PLF.

En aquest sentit, el primer acte associat al certamen serà una passejada prevista per dissabte al matí i que vol recorre hortes locals amb la voluntat no només de conèixer el territori, sinó també per acostar-nos a les verdures de temporada.

Gran part de Palafolls és terreny forestal o agrícola”
Oriol Bassa tècnic de Medi Ambient de PLF

La passejada, que serà guiada per Oriol Bassa, tècnic de medi ambient de PLF, entrarà dins de explotacions agrícoles ecològiques i aprofitaran per visitar els terrenys que acolliran els primers horts urbans de PLF. Ho explica el mateix Bassa.

La visita a les explotacions hortícoles situades a St. Genís de  PLF, també servirà per exposar els avantatges de comprar productes propers i les qualitats nutricionals de les verdures de temporada. Diu Bassa que  a banda de caminar també cal observar i conèixer la realitat que ens envolta.

De fet entre els participants es repartirà un obsequi. Es tracta d’un calendari on es marca quines temporades tenen les verdures, per ajudar als consumidors a triar aliments del temps. La sortida  començarà a la a la porta de l’església de Santa Maria de PLF a les 9 del matí.

L’organització explica que la passejada, que òbviament és gratuïtat, no té dificultat, tot i que es recomana portar roba i calçat còmode.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics