URGENT

L’amateur guanya al Bisbalenc i recupera la 2a plaça de la lliga

Compartiu aquesta història


L’equip de Pai Matas es va retrobar amb la victòria aquest dissabte a casa i contra el Bisbalenc, per 3 a 1. La victòria dóna aire a l’equip que en les últimes jornades havia empatat i perdut i havia vist com el Banyoles li prenia la 2a plaça del campionat. Aquesta jornada, els del Pla de l’Estany han perdut, cosa que ha permès als palafollencs recuperar el segon lloc de la taula, amb 22 punts, 11 menys que el líder, que és l’intractable Llagostera.

El partit de dissabte va començar malament, ja que el Bisbalenc va marcar al quart d’hora de partit. Just abans del descans Amaya marcava l’empat i a la represa, primer Loren al minut 52 i Nil al 87 van acabar de rubricar  la victòria de l’amateur.

La propera jornada el PLF buscarà una nova victòria al camp del Bescanó, que és 12è classificat.

El juvenil, en canvi, ha caigut aquesta setmana al camp del Vidrerenca per 2 a 1. Ayoub va marcar l’únic gol dels palafollencs, que va significar l’empat a 1, però els de la Selva es van acabar imposant.

Així el juvenil de PLF cau fins la 3a plaça de la lliga amb 16 punts i un partir més que els 2 primers classificats.. La propera jornada jugaran contra el Farners, que és 8è classificat.

Golejada 4 a 0 del cadet de PLF contra el Sils. Al minut 3 va marcar el primer Noel. Abans del descans Sergi va marcar 2 gols més i al minut 80, Juan va rematar el marcador. 3 punts més que fan al cadet més líder de la taula amb 24 punts a 2 del segon. Aquesta setmana jugaran contra la Vidrerenca, que són 10s classificats.

Per últim l’infantil va perdre 2 a 1 contra el Caldes. L’equip encadena la 3a derrota consecutiva i és 10è a la classificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics