S’amplia el termini per sol·licitar un hort urbà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

D’entrada hauria d’haver-se tancar a mitjans d’aquest mes, però el govern municipal ha decidit  ampliar el termini per acabar de recollir les sol·licituds per aconseguir algun dels 55 horts urbans que es posen en marxa des de l’Ajuntament.

Tot i que en el seu moment hi havia un llistat d’una 80a de persones interessades, la veritat és que actualment les sol·licituds formals no arriben a la 30a entre les dues modalitats d’horts previstos.

El termini s’amplia, de moment fins a finals de mes, amb la intenció que tothom que ho vulgui pugui presentar la seva demanda al registre de l’Ajuntament.

El consistori ha ideat dues modalitats d’horts. La primera destinada a persones amb necessitats especials i ingressos baixos. La meitat dels horts es destina a aquest col·lectiu, que no haurà de pagar cap quantitat de diners per gaudir de la parcel·la.

A l’altre modalitat, de règim obert, s’hi pot presentar qualsevol persona de PLF, i en cas que se l’adjudiqui caldrà que aboni 60€ anuals per l’hort.

Les 55 parcel·les estan situades a St Genís de PLF, en el que és la primera fase d’un projecte d’horts municipals que d’entrada hauria de tenir una segona fase, amb més parcel·les al centre. Una segona fase, però, que queda supeditada a l’èxit d’acceptació de la primera remesa d’horts.

Els horts només es poden usar per autoconsum, amb horticultura ecològica i seguint les condicions i restriccions establertes al plec de clàusules de l’adjudicació, que es pot consultar al propi Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics