URGENT

Comença la campanya de poda dels arbres de PLF

Compartiu aquesta història

Quan arriba la tardor és habitual que l’empresa de jardineria subcontractada per l’Ajuntament s’encarregui de podar els arbres de la via pública.

Avui dilluns ha començat la campanya de poda, i ho fa pels arbres de la Plaça Major. Es comença per aquesta zona del nostre poble, ja que, segons la Policia Local hi ha hagut una queixa veïnal per l’estat dels arbres d’aquesta cèntrica plaça.

IMG_3197
Els treballs a la Pl. Major, aquest matí

 

Durant el matí s’ha procedit a podar els arbres d’aquesta cèntrica plaça, cosa que ha obligat a tallar al trànsit el carrer Major, a partir de l’església i durant prop de 3 hores.

La campanya, que comença avui però s’allargarà prop de 3 mesos, comença pel centre perquè es vol tenir-lo a punt abans de les festes de Nadal, tal i com explica el regidor de Parcs i Jardins, Juan Andrés Osorio.

Així doncs a partir d’avui s’anirà actuant en diferents punts  en l’arbrat del nostre municipi, per tal que els arbres puguin suportar millor les baixes temperatures i afrontar l’Hivern.

L’ajuntament també apunta que s’ha iniciat  un estudi sobre l’estat actual de l’arbrat de PLF, ja que segons el regidor caldrà actuar i talar alguns exemplars malalts i replantar en alguns punts del nostre poble.

Alguna de les actuacions previstes també provocaran talls intermitents o permanents de circulació, pel que es recomana estar pendent de les senyalitzacions extraordinàries.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics