Es busquen voluntaris per la cursa del Miner de Ferro

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La cinquena edició d’aquesta cursa que es fa a Malgrat de Mar s’havia de disputar a l’agost, però unes fortes pluges van provocar-ne la suspensió. L’organització va programar la cursa per el proper diumenge i encara es poden apuntar voluntaris per ajudar a tot allò que envolta la cursa.

D’altra banda, tots els que ja es van inscriure per córrer la Miner de Ferro no hauran de tornar a fer el procés d’inscripció i podran aprofitar la que ja havien fet per l’agost. A més, va obrir de nou un altre procés d’inscripció per si es volien apuntar més participants, que un cop tancades les inscripcions han estat un total de 550.

Les inscripcions per participar ja s’han tancat, però fins dimecres encara hi ha temps per apuntar-se com a voluntari. De fet, per organitzar una cursa d’aquest tipus calen un considerable nombre de voluntaris. En aquest sentit l’organització calcula que hi haurà entre 50 i 70 voluntaris. Les tasques que realitzen aquestes persones són diverses, des del control del cronometratge fins a la preparació del dinar popular que es fa un cop finalitza la cursa. Ho ha explicat el president de l’organització, Jordi Massats.

El circuit serà majoritàriament de muntanya, però també hi haurà trams que passaran pel casc urbà de Malgrat.

Com dèiem les inscripcions ja estan tancades i no podrà inscriure’s ningú el mateix dia de la sortida. Massats ha argumentat aquesta decisió explicant que al haver tants participants, el fet que s’inscrigués gent abans de la sortida faria anar tard tot el procés d’entrega de dorsals i el tret de sortida, amb la qual cosa han optat per no permetre més inscripcions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics