Presó per robar, lligar i colpejar al propietari d’un bar a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Jutjat de guàrdia de Blanes ha decretat l’ingrés a presó d’un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lloret, per un robatori amb violència, un delicte de lesions i un altre de detenció il·legal.

Els fets es remunten al vespre de l’11 de novembre quan el propietari d’un bar de Lloret era a punt de baixar la persiana del local. En aquell moment, dues persones encaputxades van accedir a l’interior de l’establiment, van colpejar el propietari i van tancar la persiana des de l’interior del local. Els lladres van lligar de mans i peus l’home amb unes brides i van endur-se el sobre amb la recaptació que era d’uns 1.000 euros.
A més, van regirar tot el local i van intentar esbotzar la màquina escurabutxaques tot i que en un principi no van poder-la obrir. Posteriorment, mitjançant unes escales interiors, els dos delinqüents van accedir a l’interior del domicili del propietari d’on es van endur dos rellotges i diners. A més, van acabar trobant la clau de la màquina escurabutxaques del bar i es van endur tots els diners del seu interior.
Un cop els lladres van marxar, l’home va aconseguir deslligar-se i demanar auxili als veïns que van alertar als serveis d’emergències. El propietari va haver de ser atès a l’Hospital de Blanes per diverses fractures. Els Mossos van iniciar les investigacions i van aconseguir identificar un dels atracadors i van detenir-lo l’endemà mateix. Es tracta d’un home amb nombrosos antecedents policials, que ja ha ingressat a presó. La Policia busca ara el segon individu que hauria participat en el robatori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics