URGENT

L’Àrea de Promoció Econòmica organitza l’últim taller d’ocupació de l’any

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres se celebra l’última sessió de la campanya dels tallers d’ocupació organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica. La píndola que s’oferirà aquest dimecres se centrarà en com superar una entrevista de feina de manera satisfactòria.

Els tallers que s’han anat fent durant la campanya d’ocupació han anat tractant diversos aspectes, com per exemple com elaborar un currículum competent, com utilitzar els canals de recerca de feina, la gestió de contactes o l’ús de les xarxes socials professionals. Aquesta última, doncs, es presenta com la culminació del procés de cerca de feina, amb l’entrevista.

Es tractarà diferents aspectes, però sobretot es parlarà de com superar les pors i les inseguretats que sentim quan ens presentem a una entrevista de feina. D’altra banda també s’explicarà que és important mantenir una naturalitat. Quan anem a una entrevista de feina, l’objectiu és vendre el nostre producte, però cal ser coherents amb el nostre currículum. De tot el que es tractarà, n’ha parlat Silvia González, tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica.

El taller és obert a tothom, però per participar-hi cal una inscripció prèvia, per tal que l’organització pugui fer una previsió per enfocar correctament la píndola. Per tal d’inscriure’s s’ha de trucar a l’Ajuntament o bé presentar-se a les oficines del propi consistori.

En totes els tallers que s’han fet al llarg de la campanya d’ocupació, els organitzadors han passat enquestes als participants. Silvia González assegura que la valoració que es fa d’aquests tallers és molt positiva i a més els participants ho consideren necessàri.

La xerrada, que serà l’última d’aquest 2015 començarà a partir de 2/4 d’11 del matí, al casal de la dona situat a la Masia de Can Florenci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics