l’escolania de Montserrat oferirà un concert a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Serà demà al vespre a l’església de Sant Romà de la població. Els alumnes de l’escolania oferiran un repertori variat. D’una banda mostraran un seguit de cançons propies de la temporada nadalenca. Es farà, doncs, un concert de Nadal avançat. Després, però, l’espectacle comptarà amb un segon bloc, en el que els escolanets cantaran obres del compositor gironí Francesc Civil Castellví, per commemorar el 25é aniversari de la seva mort.

El concert començarà a les 21h del vespre i caldrà pagar una entrada de 20 euros per presenciar-lo. Tots els fonts recaptats aniran destinats a la restauració de l’antic orgue parroquial de l’església de Sant Romà, que ara mateix es troba deteriorat pel pas del temps.

L’espectacle està organitzat per l’Ajuntament de Lloret i el Club Marina Casinet. A més, compta amb la col·laboració de la pròpia Parròquia de Sant Romà, així com de diferents fundacions i empreses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics