Acord entre  Nylstar i sindicats per l’ERO temporal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa uns mesos que l’empresa que fabrica fil de nylon per la indústria tèxtil i del calçat, travessa un mal moment econòmic. Per això a principis de mes, Nylstar va proposar un ERO temporal per prescindir de 45 treballadors de la planta durant un període màxim de dos anys, a la planta de Blanes. Una decisió que es justificava amb una baixada de ventes.

Finalment, després de les negociacions entre la gerència de l’empresa i diferents representats de CCOO d’indústria, aquest expedient temporal afectarà 34 treballadors, enlloc dels 45 que proposats en un principi. Les principals reivindicacions del sindicat eren que els EROS fossin voluntaris i que l’empresa oferís complements a l’atur dels afectats.

Nylstar no va accedir a la primer petició, però si a la segona, amb la qual cosa els treballadors amb un sou més baix, se’ls cpomplementarà l’atur. D’altra banda s’ha acordat també facilitar la jubilació parcial quan els afectats arribin als 61 anys. De fet, el 75% dels treballadors que patiran l’ERO,  tenen 59 anys, pel que quan acabin l’ERO ja es podran prejubilar. Josep Serra és Secretari General de CCOO d’indústria de Girona.

La votació de la proposta per part dels representats de CCOO en el comitè d’empresa de Nylstar va aprovar-se de manera molt ajustada. 23 vots a favor i 20 en contra.

D’altra banda, la companyia també ha proposat un canvi d’horaris. Fins el moment els treballadors treballaven 5 dies a la setmana i en descansaven 2. A partir d’ara, però, hauran de treballar tres setmanes consecutives amb un dia de descans i descansaran l’última setmana del mes. De moment Sindicats i l’empresa no s’han posat d’acord en aquesta negociació, cosa que permetrà a l’empresa tirar endavant amb les seves intencions.

Serra ha explicat a RP que aquest no és l’acord que defensava el comitè, però al acabar-se el període de negociació, van haver d’acceptar les  condicions. Si no s’hagués arribat a cap acord, l’empresa hagués pogut tirar endavant la seva proposta inicial: l’ERO de 45 treballadors i sense complement a la prestació de l’atur.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics