Ja ha entrat en funcionament la nova rotonda de St. Lluís

La nova rotonda de St Lluís
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja s’ha reobert el trànsit a la carretera que uneix la nostra població i Malgrat de mar després de gairebé un mes tancada. Ara, doncs, les dues principals entrades al barri de St. Lluís seran a través de dues rotondes.

En aquestes setmanes s’ha construït una nova rotonda a l’accés del barri de St. Lluís i el Parc aquàtic de Marineland, per tal de millorar-ne l’accessibilitat i garantir una major seguretat en aquest punt.

En els últims dies s’ha estat acabant els detalls de la rotonda i un cop s’ha acabat de col·locar la senyalització de trànsit, que ha estat l’últim element que s’ha col·locat, s’ha reobert el trànsit en aquest vial.

Les obres han elevat el terreny per salvar el desnivell que provocava la pujada a St. Lluís i facilitar el gir per la rotonda.

A banda de l’entrada al barri de St. Lluís, la girola també reordena l’accés al Marineland, eliminant la seva tradicional entrada. A partir d’ara s’haurà d’entrar per aquesta rotonda, excepte els autocars que tindran una entrada diferent.

Tot i que ja ha entrat en marxa, encara mancarà treballs per acabar. Són bàsicament el condicionament dels laterals, l’enjardinament i les indicacions informatives. Unes tasques que s’aniran fent amb el trànsit rodat ja  obert.

Aquesta nova rotonda ha costat uns 260 mil€, que aportarà majoritàriament la Diputació de BCN, que és l’administració titular de la via entre PLF i Malgrat.

La nova rotonda de St Lluís
La nova rotonda de St Lluís

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics