URGENT

Un detingut per robar en una casa de PLF

Compartiu aquesta història

Els mossos d’Esquadra van detenir a finals de la passada setmana un jove de 33, veí del barri de St Lluís, acusat de robar en un habitatge del nostre municipi dies abans.

Segons expliquen fonts dels Mossos, els fets es van produir el dilluns dia 16, quan van entrar a robar en una casa del carrer Sindicat de PLF. Segons sembla, el robatori s’hauria produït a la tarda. Els propietaris, però, no se’n van adonar fins l’endemà, quan van tornar a la casa. Va ser llavors que van posar la denuncia.

Segons expliquen fonts policials, els lladres es van endur tota classe de material electrònic, com consoles, ordinadors i també la televisió de l’habitatge. Són materials fàcils de revendre, i per això són l’objectiu dels lladres.

Els investigadors dels Mossos d’Arenys es van encarregar del cas i 3 dies després detenien al presumpte autor dels fets, un noi de St Lluís de 33.

El detingut, que té antecedents policials, va passar a disposició judicial hores més tard. El jutge va decretar llibertat en càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics