URGENT

La Fira d’Artesania i Complements de Nadal omplirà de parades el centre de PLF

Compartiu aquesta història

Durant tot el dissabte els principals carrers del centre de PLF acolliran la 80a de parades d’artesania i elements nadalencs que participen de la 16a edició del certamen.

La Fira d’Artesania i Complements de Nadal de PLF és la més antiga que es fa al nostre municipi, sempre l’últim dissabte de novembre i suposa l’inici de la campanya de Nadal al nostre municipi.

La Fira està ja consolidada i segons Francesc Tresserras, ajuda a les famílies a avançar les compres de Nadal i aconseguir tots els elements propis d’aquestes festes.

D’aquesta manera, a banda d’alimentació, bijuteria, roba, i elements d’artesania, també s’hi podran trobar pessebres, tions, elements ornamentals i tota classe de garlandes.

L’edició d’enguany de la fira també mostrarà la seva vessant més solidària. Ho farà amb una xocolatada en favor d’en Pol, el noi de PLF, d’un any i mig, que té paràlisi cerebral. També hi haurà un photocall, per tal que qui vulgui pugui fer-se fotografies amb el Para Noel, que també serà a la fira. La fotografia serà gratuïta, però es col·locarà una guardiola per ajudar a la causa d’en Pol.

La fira afectarà al transit rodat al centre de PLF. Mentre duri el certamen no es podrà circular pels carrers Major i part de l’Avd Costa Brava i Francesc Macià. Des de bon matí, a més no s podrà estacionar a la zona blava del centre de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics