El preu dels pisos baixa lleugerament a Palafolls en l’últim any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Actualment el metre quadrat per habitatge val una mitja de 1.600 euros a Palafolls. Això és el que diuen les dades d’un dels portals web de venta i lloguer de pisos més importants de l’estat. Segons els anuncis publicats en aquest portal per particulars i empreses, el preu de venta per metre quadrat a finals d’octubre a Palafolls era uns 250 euros menor que al que es registrava durant el novembre de l’any passat.

Ara fa un any el metre quadrat a Palafolls valia una mitjana de 1.850 euros. Xifres superiors, doncs, a les actuals. De totes maneres, durant el decurs del 2015 aquestes dades han anat ballant. La tendència ha anat a la baixa, però hi hagut mesos ens els que el preu del metre quadrat ha augmentat respecte el mes anterior.

De fet, durant l’octubre, el preu mig per metre quadrat a Palafolls ha augmentat lleugerament respecte al setembre, el mes que costava menys comprar una vivenda.

El cost de l’habitatge no varia gaire en tota la nostre zona. A Malgrat de Mar, el preu mig és també de 1.600 euros per metre quadrat. De totes maneres, a la població veïna es registra una tendència més planera, ja que fa un any els els pisos ja es venien més o menys per aquests preus. Blanes també s’aproparia a la tendència i als preus dels habitatges de la nostre població.

A Calella, en canvi es registra una mitjana lleugerament més cara. El preu del metre quadrat és d’ aproximadament 1.650 euros. En aquest sentit s’ha canviat la tendència respecte Palafolls. Al novembre de l’any passat comprar un pis a Palafolls era de mitjana considerablement més car que a Calella. Actualment, en canvi, s’ha revertit aquests indicadors, que ara mateix són a la inversa.

Tordera és de llarg el municipi de l’Alt Maresme on el metre quadrat és més barat. De fet, ara mateix val una mitja de 400 euros menys del que val a Palafolls. El metre quadrat dels habitatges de la població veïna està al voltan dels 1.200 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics