URGENT

Busquen l’agressor que va deixar en coma un jove a les portes d’una discoteca de Malgrat

Compartiu aquesta història
mlga
Zona del passeig on es va produir l’agressió. Google

Un jove de 20 anys  i veí de Montcada i Reixac està ingressat en un hospital en coma després de rebre una pallissa a la sortida d’una discoteca del passeig marítim de Malgrat el cap de setmana passat.

Segons Crònica Global, l’agressió va passar quan el local tancava les portes, prop de les 6 de la matinada, quan dos grups de joves van iniciar una baralla amb objectes contundents.

Segons la policia local de Malgrat, que van ser els primers a arribar al lloc, la víctima va ser agredida al cap amb un d’aquests objectes contundents i va patir ferides de gravetat.

El jove va ser traslladat de manera immediata al centre hospitalari de Can Ruti, a Badalona, a causa de la gravetat de les ferides sofertes. Els metges li van diagnosticar una  fractura de crani, entre altres lesions, i van decidir operar-lo. El noi va patir “tres episodis d’insuficiència coronària aguda” mentre era intervingut, segons els facultatius.

Segons els Mossos d’Esquadra, a la baralla hi va haver un segon ferit, tot i que de menys consideració.

Segons el Malgratenc, la Policia Local de Malgrat ja té identificat l’agressor del jove. Es tractaria d’un altre jove, també de fora del municipi.

Ara es treballa per localitzar-lo i poder detenir-lo.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics