Un home de 89 anys desapareix durant unes hores a Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Serveis d’Emergència de Catalunya van rebre ahir als voltants de les 17:00 de la tarda l’avís que un home gran havia desaparegut a Tordera. La família va avisar després de perdre la pista de l’home a les 16:00h de la tarda. L’home, de 89 anys va sortir a caminar per la població i es va desorientar.

Els Serveis d’Emergència han apuntat a Ràdio Palafolls que l’individu pateix alzeimer i va perdre l’orientació per culpa de la malaltia. Després de rebre l’avís de la família, els Serveis d’Emergència va enviar 8 dotacions de bombers i una unitat canina per donar suport a les tasques de cerca.

Per sort, l’home no va arribar a allunyar-se gaire de la zona on l’havien vist per última vegada. De fet, no va arribar a sortir del municipi. Qui va trobar l’ancià, però, va ser un familiar. El va trobar als volts de les 19:00 de la tarda, poques hores després que hagués desaparegut. El fet que passessin poques hores va evitar que l’home patís algun dany i va poder anar a casa seva sense passar per l’Hospital.

La recerca es va centrar a la zona de l’Urbanització Niagara Park i el Parc dels Prícneps de Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics