Premi de Prevenció d’Incendis per l’ADF de l’Alt Maresme

Moment del lliurament del guardí a l'ADF de l'Alt Maresme. Diputació Barcelona
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) del Montseny Ponent i l’Alt Maresme han obtingut els Premis de prevenció d’incendis forestals que cada any convoca la Diputació de Barcelona, i que aquest dissabte ha lliurat per la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, en una festa que ha aplegat unes 500 persones al pavelló d’esports de Puig-reig (Berguedà). En aquesta edició, un total de 18 ADF del territori de Barcelona optaven a un dels dos premis. Finalment, però, el  Premi Jordi Peix i Massip a la millor organització, ha correspost a l’ADF d’Alt Maresme formada pels municipis de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat i Palafolls.

Moment del lliurament del guardí a l'ADF de l'Alt Maresme. Diputació Barcelona
Moment del lliurament del guardí a l’ADF de l’Alt Maresme. Diputació Barcelona

El premi per l’ADF de L’alt Maresmes és per el treball que s’ha fet enguany d’apropar als escolar la feina de prevenció d’incendis en un programa pilot desenvolupat a l’Escola Pia de Calella. Ho explica el president d’aquesta ADF, el palafollenc Joan Aldruferu.

-*

 

Actualment l’entitat de l’Alt Maresme agrupa una 70a de voluntaris que fan la feina de forma desinteressada. Una feina que també es desenvolupa a l’hivern amb el manteniment de camins i tasques preventives.

-*

L’entitat ja va guanyar el premi similar fa 6 anys.

La festa, que ha estat presentada per l’actor Quim Masferrer, ha estat presidida per Mercè Conesa; l’alcalde de Puig-reig, i diferents diputats. En el seu discurs de cloenda, Conesa ha dit que per a la Diputació de Barcelona aquests premis són un esdeveniment molt important ja que posen de relleu la bona feina que es fa des del territori en la prevenció d’incendis i en la protecció dels espais naturals i dels boscos.

La presidenta de la Diputació també ha assenyalat que els pressupostos per l’any vinent han incrementat la dotació econòmica per a les ADF.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics