Els Maduixots organitzen la seva segona trobada en el que va de 2015

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Colla castellera de l’Alt Maresme ha celebrat la seva diada aquest diumenge a Calella. Ha estat la segona trobada que organitzen els Maduixots després que commemoressin el seu segon aniversari amb una jornada castellera a Tordera també aquest any. A banda de la colla de l’Alt Maresme, també hi ha participat el castellers de Castelldefels i els Castellers de Sant Feliu.

La jornada castellera ha començat amb una trobada a la plaça Geroni Martorell, i després s’ha fet una cercavila fins a la Plaça de l’Ajuntament de Calella, on es celebrarà la jornada castellera.

Els Castellers de l’Alt Maresme han tornat a descarregar el 4de7 amb l’agulla així com el 3de7 i un 9de6 carregat per un despenjament. Així han confirmat, com ja van fer l’any passat, que els seus inicis són molt prometedors, tenint en compte que tenen poc més de 2 anys de vida. El cap dels maduixots , Marc Ruiz, explicava divendres els castells que volia fer la colla aquest diumenge a Calella.

Amb la trobada d’ahir es farà ara un punt i seguit. 2 mesos de descans per tornar-s’hi a posar a partir del febre de l’any vinent.

D’altra banda, un dels incentius de la jornada d’ahir va ser la promoció del calendari que han preparat els Maduixots per l’any vinent. Un calendari en el que apareixen membre de la colla castellera en llocs emblemàtics dels pobles amb els que tenen convenis de col·laboració. Palafolls és un d’ells, i la fotografia corresponent al nostre poble és un pilar dalt del castell.

Després de la diada, els Maduixots van fer un dinar de germanor per a tota la colla al pavelló de La Muntanyeta de Calella.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics