Mala jornada pels equips de futbol de PLF, abans de jornades crucials

Nil Victòria. Arxiu. Alberto Amaya
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’amateur va perdre per la mínima al camp del Bescanó, després d’un discutidíssim arbitratge.

Els gironins es van imposar amb un gol al minut 16 de la primera meitat, i el PLF no va poder foradar la porteria del Bescanó. Nova derrota de l’equip de “Pai” Matas, que li fa perdre dos graons a la classificació. Passa de la 2a a la 4a plaça ja que el Cornellà i el Tordera, l’han passat a la taula. Si hi ha un os dur de rossegar, aquest és el Llagostera, que es manté líder. Només ha cedit un empat en el que va de campionat i serà el proper rival dels palafollencs, que comptaran amb el suport del municipal de PLF per aconseguir superar el líder i retallar distàncies a la part alta de la classificació.

Nil Victòria. Arxiu. Alberto Amaya
Nil Victòria. Arxiu. Alberto Amaya

El juvenil descansarà aquest cap de setmana després d’empatar a 1 a casa contra el Farners. Va marcar primer el PLF, amb un gol d’Eric al minut 50, mentre que els de la Selva va empatar 5 minuts després. Perd una plaça el juvenil, i és 4t a 3 punts del líder.

 

El cadet ha perdut el liderat aquest cap de setmana després de perdre per la mínima contra la Vidrerenca. El Tordera és ara el nou líder de la classificació i justament serà el proper rival del PLF. El liderat estarà en joc al municipal de PLF, ja que la distància entre els dos equips és només d’1 punt

Per últim, l’infantil, que ha estat l’únic equip capaç de guanyar aquesta jornada. Ho fa fet còmodament a casa contra el Llagostera, amb 3 gols, dos de Jordi i un de Marco.

A l’igual que l’amateur i que el cadet, l’infantil també s’enfrontarà al líder de la seva taula; el Farners

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics