Recollida de joguines de Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És una iniciativa que promou la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament malgratenc conjuntament amb els centres educatius de la població. De fet, les joguines es recolliran fins el pròxim divendres 11 de desembre a les mateixes escoles, que després cediran tot el material a la Creu Roja, que el repartirà.

“Escoles Solidaries”, aquest és el lema de la campanya de recollida. Les joguines poden portar-se als punts de recollida de les escoles que participen en la iniciativa: l’Escola Municipal d’Adults, l’Escola Mare de Deu de Montserrat, l’Escola Marià Cubí i Soler, l’Institut Ramón Turró, el Col·legi Verduna i el Col·legi Pere Chanel.

D’altra banda cal remarcar que hi ha una limitació per la donació de joguines. Han de ser noves i sense cap mena d’element que susciti sexisme o violència.

A més, la Creu Roja ha volgut remarcar la importància que les joguines siguin preferentment educatives i que incentivin el joc cooperatiu o col·lectiu.

Per més informació sobre aquesta campanya cal entrar al portal web: W 3. La joguinaeducativa.org.

D’altra banda, paral·lelament a aquest recapte, l’Ajuntament de Malgrat prepara també una recollida de productes d’higiene personal i de neteja de la llar, que es farà també a les escoles de la població, del 14 al 18 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics