Obertes les inscripcions pel 3r concurs de pessebres de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Quan arriba la temporada nadalenca, la Puput sol organitzar diferents activitats. Una de les més joves és el concurs de pessebres, que aquest 2015, tot just farà tres anys. Els palafollencs que vulguin participar-hi ja poden inscriure’s-hi.

De fet, avui mateix s’ha obert el període per apuntar-se a aquest concurs. Hi ha 15 dies per fer-ho. El dilluns 14 de desembre es tancaran les inscripcions. El procés per fer-ho és senzill. Caldrà omplir un full, amb diferent informació: el telèfon, el nom o la direcció, entre d’altres. La butlleta d’inscripció  es pot trobar a El Cafè i al Forn de Santa Maria. Allà mateix hi ha unes urnes on s’ha de llençar-la. De tot plegat n’ha parlat Dolors Ribot, membre de la Puput de Palafolls.

No hi ha requisits per participar en el concurs, ni cap mena de limitació a l’hora de presentar el pessebre. Pot fer-se des del tradicional fins al més original. De fet, segons la Puput, aquest és un dels al·licients més divertits del concurs.

Un cop hagin finalitzat les inscripcions, diferents membres de l’entitat visitaran les cases de les persones que s’hagin apuntat, per tal de veure i valorar el pessebre. En les passades edicions, s’han trobat tot tipus de pessebre. Una experiència que agrada molt als membres del jurat.

La Puput valora diferents coses per decidí quins són els pessebre premiats. Es fixen en si el pessebre està format per estructures artesanes o no, el contingut del pessebre i la qualitat artística.

Les persones amb pessebres guardonats rebran els premis a principis de gener, en un acte que es farà a la biblioteca de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics