Ultimen la il·luminació de Nadal de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que ja hi ha municipis amb l’ornamentació nadalenca en marxa, la nostra localitat sempre espera al pont de desembre per endollar les seves llums de Nadal.

IMG_3227
Nova decoració del carrer Capdevila a Sta Maria.

L’Ajuntament de PLF fa  anys que va apostar per no llogar l’enllumenat a una empresa i, poc a poc, anar creant una decoració pròpia feta pels serveis municipals i amb llums leds de baix consum.

Així doncs, un any més es recuperen les tradicionals frases que es col.loquen al carrer Major, els nombres primers de l’Av de la Costa Brava i les frases al·legòriques que es situen en carrers com l’Av del Mar, o Ramon Turró. Enguany també s’han hagut de reparar les llums situades a la Pl. De Poppi, ja que les obres del teatre les han malmès. Aquesta va ser l’última incorporació a la decoració nadalenca del nostre municipi, just fa 2 anys.

Cada any, s’intenta fer alguna novetat respecte l’any anterior.Aquest 2015, la novetat cal buscar-la al barri de Sta Maria, on el consistori ha instal.lat una nova frase. Es tracta de la frase “ Bones Bombolles” que es pot trobar al carrer Capdevila de PLF..

Segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, aquesta nova il·luminació servirà per inaugurar les obres de reurbanització d’aquesta via, un dels principals eixos viaris del barri.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, l’actuació no es limitarà només en el cartell de Bones Bombolles que ja està instal.lat, sinó que inclou altres elements en aquest carrer.

Sigui com sigui, les llums, que ja estan instal·lades també a les entrades de les urbanitzacions i de St Genís, s’aniran encenen de forma progressiva a partir d’aquest proper cap de setmana i estaran en marxa cada nit fins passat reis.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics