URGENT

Una dona morta i un ferit en un incendi a Tordera

Compartiu aquesta història

Cap a les 5 del matí s’ha produït un petit incendi a l’interior d’una casa de la urbanització Agora Park de Tordera.

L’incendi ha cremat un sofà de l’habitatge i quan han arribat els bombers ja estava apagat.

L’incendi ha provocat la mort d’una dona de 54 anys, mentre que un home ha resultat ferit amb cremades greus de segon grau, a la cara i a les mans, i ha estat evacuat, amb l’ambulància del SEM a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

En cara a Tordera, els serveis d’emergències van localitzar un avi desaparegut.

L’avís el va donar la família diumenge a les 5 de la tarda

L’home, de 89 anys va sortir a caminar per la població i es va desorientar.

Els Serveis d’Emergència han apuntat a Ràdio Palafolls que l’individu pateix alzheimer i que va perdre l’orientació per culpa de la malaltia. Després de rebre l’avís de la família, els Serveis d’Emergència va enviar 8 dotacions de bombers i una unitat canina per donar suport a les tasques de cerca.

Per sort, l’home no va arribar a allunyar-se gaire de la zona on l’havien vist per última vegada. De fet, no va arribar a sortir del municipi. Qui va trobar l’ancià, però, va ser un familiar. El va trobar als volts de les 19:00 de la tarda, poques hores després que hagués desaparegut. El fet que passessin poques hores va evitar que l’home patís algun dany i va poder anar a casa seva sense passar per l’Hospital.

La recerca es va centrar a la zona de l’Urbanització Niagara Park i el Parc dels Prínceps de Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics