De moment 10 detinguts per l’agressió a un jove a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Entre dilluns a la tarda i ahir al vespre els Mossos han detingut a 10 joves de Granollers com a presumptes autors d’un delicte de lesions. Se’ls acusa de provocar les ferides que van deixar en coma un jove de 21 anys de Moncada i Reixach després d’una brutal pallissa a les portes d’una discoteca de Malgrat.

Ahir al migdia es van detenir 8 persones i a la tarda, la policia catalana va detenir dues més i no es descarten encara noves detencions, ja que els detinguts estan prestant declaració.

Els 10 detinguts són un grup d’amics d’entre 19 i 22 anys i que segons els mossos podrien ser els principals impulsors de la baralla que va acabar amb 3 ferits, 1 d’ells en coma i amb una fractura de crani, que el manté en estat molt greu a l’Hospital de Can Ruti.

Els fets van passar la matinada del dia 22 de novembre, pels volts de les 6, quan un grup de joves va iniciar una baralla a les portes d’una discoteca de Malgrat. La principal víctima, sembla que va intentar separar als joves que es barallaven i va ser colpejat violentament amb un objecte contundent.

Ahir un mitjà de comunicació publicava que els Mossos investigaven la relació entre els joves i un joc de rol i la possibilitat que la baralla estigués organitzada prèviament a través de la xarxa. Un extrem que han desmentit els Mossos a aquesta emissora.

Tot i això la investigació continua oberta  i encara no hi ha detalls que es mantenen en secret.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics