URGENT

Ensurt per un incendi a un edifici a mig construir de Palafolls

Compartiu aquesta història

Cap a les cinc de la tarda els bombers de la generalitat han arribat a l’edifici, situat al barri de Sta. Maria, concretament al camí de pujada cap al castell.

Es tracta d’un habitatge a mig construir, abandonat des de l’esclat de la crisi. Aquest fet ha facilitat que els joves hi entrin sovint per trobar-se, com denoten les nombroses pintades que es veuen en el seu interior.

De fet, segons fonts dels bombers, els joves haurien provocat el foc després d’encendre un matalàs que hi havia en una habitació de la planta baixa, que té les finestres tapiades i per tant no té cap conducta de ventilació.

Això ha provocat una forta fumarada, que és la que ha alertat als veïns que han trucat a la policia local.

Segons expliquen fonts policials, els joves que hi havia a l’interior de l’habitatge han hagut de sortir a corre-cuita de l’edifici, fins i tot, alguns han hagut de saltar per les finestres del segon pis, sense que cap d’ells s’hagi fet mal en l’evacuació.

Les fames, però, han calcinat l’habitació i part de façana, tot i que l’immoble no ha patit danys estructurals destacables.

Els Serveis d’Emergència de Catalunya han enviat dues dotacions de bombers i també s’hi ha desplaçat la Policia Local, que han pres el control de la situació en pocs minuts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics