URGENT

Els alcaldes de la Selva Marítima volen ampliar el perllongament de l’autopista

Compartiu aquesta història
alcaldes_c32
Els alcaldes compareixent

Els alcaldes de Lloret de Mar, Blanes, Tordera i Tossa de Mar han comparegut aquest dimecres conjuntament en roda de premsa per fer una petició a la Generalitat. Volen que es solucioni “definitivament” els problemes de mobilitat que pateixen aquestes localitats.

Els batlles volen que es faci el discutit perllongament de la C-32  des del seu final actual, a Tordera, i fins a Lloret. Un projecte que la Generalitat ja té projectat i que hauria de començar a fer-se a finals d’any.  Els alcaldes van més enllà i demanen al govern que es complementi amb una ronda de circumval·lació que vagi des d’on acabarà el futur ramal, a la zona de les Alegries de Lloret, fins a la rotonda de Cala Canyelles, a la sortida del municipi en direcció a Tossa.
Aquesta obra complementària, que suposaria un cost d’uns 100 MEUR, allargaria el vial en un tram d’uns 3 quilòmetres –la majoria soterrats per un túnel que passaria per Roca Grossa.

El  Departament de Territori i Sostenibilitat fa uns dies amenaçava en no tirar endavant el ramal de la C-32 si el territori  no donava una resposta abans que acabés l’any.

Ara els alcaldes es manifesten a favor del perllongament i demanen aquest nou vial fins a Cala Canyelles i diuen que ara la “pilota està al teulat” de la Generalitat.

Els batlles diuen estar disposats a córrer el risc de perdre el projecte del perllongament per voler fer aquesta modificació del nou ramal, ja que no hi volen renunciar.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics