Malgrat engega un servei d’informació sobre medi ambient i civisme a peu de carrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És una iniciativa que la Regidoria de Medi Ambient ja va engegar ara fa cinc anys. L’objectiu és informar sobre la nova ordenança de residus, recordar les obligacions de la tinença d’animals i conscienciar sobre la bona convivència al carrer, entre d’altres. La campanya la duran a terme quatre informadors, contractats a través del programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya.

La iniciativa vol apropar la gestió de l’Ajuntament al ciutadà i, a la vegada, oferir informació i esvair dubtes sobre àmbits com, per exemple, la recollida selectiva al mercat setmanal cada dijous o millorar la recollida d’envasos al polígon industrial de Can Patalina, entre d’altres.

Els informadors han rebut formació en les darreres setmanes, després que el mes passat el consistori revés una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per a contractar 9 persones, entre elles aquests 4 informadors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics