Matí solidari a Malgrat per recollir diners per la unitat de cardiologia de St Joan de Déu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

daviddd

En David té 12 anys i viu a Malgrat. Tot i al seva curta vida ja ha hagut de fer un peregrinatge per molts metges. Durant 6 anys buscava resposta a uns marejos que li venien sense que els metges li poguessin determinar què podia ser. Després de 6 anys sense diagnòstic, finalment van anar a St Joan de Déu on li van detectar una bradicardia, on el cor li bategava molt per sota del que és normal, amb risc de mort sobtada. Ràpidament el van haver d’intervenir per implantar-li un marcapassos amb el que ha aconseguit reprendre la normalitat.En ho ha explicat la mare d’en David, la Maria José Jiménez.

Per agrair la tasca de l’Hospital de St Joan de Déu de Barcelona la família ha decidit fer un matí d’activitats infantils demà dissabte al camp de futbol municipal de Malgrat. Unes activitats que busquen també aconseguir diners per un projecte relacionat amb la mort sobtada que es porta a terme en aquest centre hospitalari sota la tutela de la doctora que va salvar la vida d’en David.

D’aquesta manera es faran activitats esportives, com ara futbol o classe de Zumba, hi haurà inflables, tallers de pintura de cara i d’altres activitats adreçades als més petits. A més hi haurà l’actuació musical del grup D’Lujo entre d’altres. L’acte començarà a partir de les 10 i fins al migdia  al camp de futbol.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics