La campanya electoral passa de puntetes per PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta passada matinada ha començat la campanya electoral corresponent a les eleccions generals del proper dia 20. Seran les 3s eleccions d’aquest any, després dels comicis locals del maig i les catalanes de finals de setembre.

La majoria de partits locals passaran de puntetes per aquesta campanya electoral.

CDC es presenta a aquests comicis sota la marca Democràcia i Llibertat, just abans de la seva imminent  refundació. A PLF no faran actes, però no descarten fer carpes informatives en diferents indrets del nostre municipi explicant el programa de la llista que encapçala Francesc Homs.

C’S, que afronten els comicis com a alternativa al bipartidisme espanyol, farà una carpa informativa durant la campanya, tot i que encara han de concretar el dia.

EUiA ja va anunciar que no faria campanya en favor d’una coalició que busques fer president a Pablo Iglesias. A Catalunya no es pot votar per Alberto Garzón com a president de l’Estat, ja que EUiA s’ha decidit per formar part de la coalició de En Comú Podem. Això ha motivat que moltes seccions locals, entre elles la de PLF, no vulguin participar de la campanya, perquè no confien en Iglesias com a president.

El PP serà qui més es bolcarà en la campanya electoral a PLF. La secció local vol ajudar a Mariano Rajoy a mantenir-se a la Moncloa i farà campanya amb carpes informatives a peu de carrer, al mercat municipal dels dissabte i amb un sopar de militants i simpatitzants, amb data encara per decidir, tot i que segons el partit, serà el 15 o el 16 d’aquest mes.

ERC, que en aquesta campanya recupera les seves sigles, no té previst fer cap acte de campanya de cara aquestes generals, en les que es votarà no només els components del nou Congrés de Diputats, sinó també del Senat.

El PSC farà un sopar el dia 18, com a final de campanya a PLF, i penjaran els tradicionals cartells electorals.

La campanya s’allargarà 15 dies, fins el proper dia 18. L’endemà, el dissabte dia 19, serà la jornada de reflexió i el dia 20 el dia de les votacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics