URGENT

El nou supermercat de Pineda de Mar obrirà portes aquest proper divendres

Compartiu aquesta història

Una de les empreses del sector alimentari més importants de l’Estat obrirà el pròxim divendres un supermercat de grans dimensions a la població veïna. L’obra, que ha necessitat de un nombre considerable d’operaris s’ha realitzat en un temps rècord, tenint en compte les dimensions de l’edifici. La constructora ha trigat 6 mesos en deixar la nau apte per a l’obertura.

El supermercat, situat a la Nacional-II, a tocar de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Pineda, ocupa 1.700 metres quadrats i compta amb un aparcament per a 175 places. Dins l’edifici, l’espai es divideix en diferents seccions pròpies dels grans supermercats alimentaris: carnisseria, xarcuteria, alimentació envasada, begudes, secció de verdura i drogueria.Pineda de Mar. Obres de construcció del nou supermercat Mercadona en un solar a tocar de la carretera N-II i de la comissaria dels Mossos

D’altra banda, destaca el caràcter ecoeficient del supermercat, ja que l’obra incorpora un seguit de mesures que redueixen considerablement el consum energètic.

En definitiva una sèrie d’equipaments que dotaran el supermercat. La construcció d’aquesta megaestructura ha costat a la coneguda marca del sector un total de 3,2 milions d’euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics