Les escoles de Palafolls es preparen per rebre el Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els centres educatius de primària del nostre municipi, Mas Prats i Les Ferreries, treballen durant aquests dies per ultimar les activitats que faran per donar la benvinguda al Nadal. A partir de la setmana vinent, els alumnes i les AMPES de les dues escoles gaudiran de diferents actes propis de la festivitat nadalenca.

De fet, el proper dilluns els alumnes de l’escola Mas Prats tindran la missió de buscar el tió per l’escola a partir de les pistes que ha deixat. Un cop trobat el tió l’hauran d’alimentar, ja que el dimarts 21 els més menuts de l’escola faran cagar el tió, mentre que els alumnes més grans faran l’amic invisible.dec051

D’altra banda, el dijous i el divendres al matí, el teatre de Palafolls acollirà el festival nadalenc de Mas Prats amb actuacions, cançons i poesia, que els alumnes oferiran a les seves famílies. El dijous serà el torn dels més petits i el divendres dels alumnes de més edat. Rebeca Gómez, directora del centre, explica l’ambient que es viu a l’escola aquests dies

Per la seva banda, L’escola de Les Ferreries començarà les seves activitats nadalenques el pròxim dimarts, també al teatre de Palafolls. I és que les AMPES han preparat unes actuacions per als alumnes de l’escola palafollenca. Unes actuacions que es faran el dimarts i el dimecres vinent a la tarda. Això sí, és exclusivament per els alumnes de les Ferreries i no serà obert al públic. A més, de cara al dilluns 21 de desembre, el centre ha preparat una fira per col·laborar amb la campanya ‘Tu ets Solidari’, impulsada per els Serveis Socials de l’Ajuntament. Aprofitant que els pares, familiars i amics dels nens assistiran a la cantata que faran els nens al gimnàs de l’escola, els qui donin algun producte a la campanya, rebrà un dels objectes elaborat pels alumnes. Ho ha explicat la Cap d’Estudis de Les Ferreries, Núria Vidal.

Tot i que cada centre gestiona per separat les seves activitats, n’hi haurà una que faran conjuntament, en la que també participarà l’Institut. Serà una activitat pedagògica amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge de l’anglès

Aquests dies, les escoles de Palafolls també estan prenent forma nadalenca a través de la guarnició dels seus edificis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics