URGENT

L’oposició no recolza el pressupost del govern

Compartiu aquesta història

Cap dels 3 partits de l’oposició al plenari de PLF va donar suport al document presentat pel govern local..

ERC va demanar una comparativa general de les partides en els últims anys per tal de poder veure la seva evolució. Tot i valorar positivament alguns dels projectes previstps dins el pressupost del govern, els republicans  consideren que hi manquen alguns aspectes com ara un pla comercial de futur per PLF, revitalització de la zona de la biblioteca o la valorització del patrimoni  local.

Hi trobem a faltar moltes partides necessàries” Francesc Alemany, portaveu ERC

 

Esquerra demana, a més, que la ciutadania pugui decidir a través d’un procés participatiu el destí d’una partida pressupostària. Francesc Alemany és el portaveu d’Esquerra.

El grup municipal d'ERC
El grup municipal d’ERC

Els republicans demanen més recursos per a la protectora d’animals, i una partida específica per a contingències durant la Festa Major.

Més contundent ha estat el líder del PP, Óscar Bermán que assegura que la previsió d’inversions mostra que no hi ha diners a l’Ajuntament i que les obres previstes no deixen de ser de manteniment.

El pressupost aprovat fa riure i no té contingut polític” Óscar Bermán, regidor del PP

El govern assegura que l’Ajuntament posa, més o menys, la mateixa quantitat de diners, però el que ha fallat és l’aportació d’altres administracions com la Generalitat.

Bermán, a l'esquerra, al costat de Victòria i Osorio
Bermán, a l’esquerra, al costat de Victòria i Osorio

Bermán demana una reestructuració dels llocs de treball de l’Ajuntament i demana més policies. Critica la intenció d’instal.lar un semàfor al carrer de St. Genís i creu que el govern ha cedit a les exigències del president de l’Associació de Veïns.

Ciutadans va ser l’únic partit que va abstenir-se en els pressupostos municipal. Lamenten que no hi hagi hagut consens a l’hora d’elaborar aquest document.

El pressupost és de manteniment i sense consens” Martí Victòria, portaveu de C’s

El pressupost es va aprovar amb els vots a favor del govern municipal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics