Aturem la C32 vol que la prolongació s’esperi fins a fer les consultes populars

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La plataforma contraria al projecte de perllongament de l’autopista fins a Lloret ha manifestat la seva sorpresa per l’acord presentat a finals de la setmana passada entre el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i els alcaldes de Tordera, Blanes, Lloret i Tossa, per tal de tirar endavant aquesta obra.

Els contraris al perllongament recorden que tant Blanes com Lloret s’havien compromès en ple a fer una consulta popular a les seves poblacions per saber el grau d’acceptació del projecte. Els dos ajuntaments s’hi ha compromès pel proper any, però abans de fer la consulta, ja han pactat el futur de la infraestructura amb la Generalitat.

Per tot plegat la Plataforma demana una rectificació immediata dels alcaldes de Blanes i Lloret, ja que no han fet cas a les decisions dels seus propis plenaris.

Campanya en contra la prolongació de la C32
Campanya en contra la prolongació de la C32

En una declaració oficial feta pública ahir, Aturem la C32 exigeix que es compleixin els acords de plens, on es demanava una moratòria en el projecte i la realització de les dues consultes. Asseguren que el pacte de la setmana passada traeix la voluntat sobirana dels municipis, expressada a través dels plens.

Demanen un debat parlamentari per revisar el conveni entre la Generalitat i Abertis i exigeixen una avaluació ambiental.

La Plataforma demana també la dimissió del conseller Vila, per haver arribat a aquest acord, d’esquenes amb plens municipals i ostentant el càrrec en funcions.

També es convoca als ciutadans a protestar en els propers plens municipals de Lloret i Blanes, previstos pel 21 i 22 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics