Malgrat continua amb l’adaptació de voreres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa uns anys que el consistori va engegar un projecte per millorar les condicions i la comoditat dels vianants que circulen per la població. En aquest sentit, fa només uns dies es van acabar les obres de la tercera fase d’aquest projecte, que ha consistit, sobretot, en la col·locació de rampes en diferents indrets del poble per tal d’ajudar en la comoditat de la circulació dels malgratencs, però sobretot de diferents col·lectius que per algun motiu tinguin més problemes de mobilitat, com per exemple gent gran, persones amb mobilitat reduïda o, inclús, pares i mares que circulen amb cotxet.

De fet, el projecte en sí consisteix en l’adequació de totes les voreres i passos del poble, per fer la vila més planera per a la circulació a peu. En aquest sentit, la tercera fase de la millora de la mobilitat a Malgrat de Mar ha constat de la col·locació d’un total de 24 rampes al llarg del municipi per facilitar les pujades i baixades a persones que els suposi incòmode pujar escales, superar desnivells, etc.

Tot i ser una campanya pensada per a persones amb menys habilitat o recursos per la circulació, és també un seguit de millores que busquen afavorir tots els vianants. D’altra banda, tot i que per el moment s’ha fet obres per millorar les zones més transitades, l’Ajuntament de Malgrat té l’objectiu d’acabar aplicant el projecte al total del territori de la població.

En aquest sentit, Camacho ha assegurat que el projecte no acaba amb aquesta tercera fase i que si bé és cert que encara no hi ha una data concreta per començar amb una nova sèrie d’obres, es té previst continuar amb aquesta tasca per millorar la mobilitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics