Pineda estrena servei de Taxi a la Demanda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament oferirà a partir de demà aquest servei a persones empadronades que resideixin als barris de Can Carreras i Montesol, allunyats del centre urbà de la població. La iniciativa s’ha pogut tirar endavant amb la col·laboració del col·lectiu taxista de Pineda, així com la de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà.

S’estrena demà, en el marc d’una prova pilot, i es tracta d’un servei de transport amb taxi, que requereix de reserva prèvia, per a les persones residents en aquests barris que necessitin vehicle per traslladar-se al centre de la vila. La reserva s’haurà de fer via telefònica i amb 24 d’antelació, explicant lloc i hora de recollida, així com les dades del retorn, en cas que l’interessat ho necessiti. Un cop reserva’t el servei, la persona en qüestió rebrà una trucada de confirmació del servei.

Un cop al centre urbà, el client podrà escollir entre cinc parades que oferirà el servei, al estil autocar. Les parades són a l’estació de RENFE, a la Plaça de les Mèlies, al CAP del centre de la vila, al CAP de Poblenou i a la Deixalleria Municipal, situada al Polígon de Mas Roger.

Cada trajecte tindrà un preu de 9 euros. 2,50 dels quals els haurà de posar el client. La resta (6 euros i mig) els pagarà l’Ajuntament de Pineda. De totes maneres, els clients només podran utilitzar aquest servei un total de sis vegades l’any, a no ser que siguin majors de 65 anys o siguin persones amb mobilitat reduïda, que podran fer ús del taxi a la demanda de forma il·limitada.

L’Ajuntament de Pineda ha editat un tríptic en el que es detalla tota la informació d’aquest servei. El pamflet pot visualitzar-se al portal web del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics